TIGI Bed Head B for Men Clean Up șampon pentru utilizarea de zi cu zi

TIGI Bed Head B for Men Clean Up șampon pentru utilizarea de zi cu zi
TIGI Bed Head B for Men Clean Up șampon pentru utilizarea de zi cu zi
30RON
12,00RON / 100 ml, incl. TVA
250 ml
Cod: TIG1798 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere TIGI Bed Head B for Men Clean Up
Caracteristici

Îmbunătățiți frumusețea naturală a părului cu TIGI Bed Head B for Men Clean Up. Un șampon pentru bărbați, care hrănește și regenerează în profunzime părul și scalpul, conferind o senzație unică de prospețime și confort. După folosirea șamponului, părul dvs. va fi mai curat, mai moale și mai strălucitor.

Caracteristici:

  • elimină în mod eficient acumularea de produse
  • regenerează și hrănește în profunzime
  • spală părul și curăță pielea capului
  • redă părului strălucirea naturală
  • cu parfum revigorant de mentă
  • hidratează părul în profunzime

Ingrediente:

  • mentol – conferă părului o senzație unică de prospețime

Aplicare:
Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Ideal pentru utilizarea zilnică.

Notino tip:
Pentru a obține cele mai bune rezultate, continuați îngrijirea cu balsamul TIGI Bed Head B for Men Clean Up.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head B for Men Clean Up