Tiffany & Co.Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum pentru femei

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum pentru femei
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum pentru femei
Nou
Livrare gratuită
75 ml
621RON

828,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TIF02245 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold
Compoziție

Frumusețea bijuteriilor rose gold nu este singurul simbol al unui stil rafinat. Apa de parfum pentru femei Tiffany & Co. Tiffany Rose Gold pune la fel de bine în valoare personalitatea celei care o poartă. Invizibil, dar perceptibil și, mai ales, remarcabil.

  • un parfum de flori și fructe, îmbătător și vibrant
  • o creație a parfumierului francez Jérôme Epinette
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
Debutează cu o notă efervescentă și jucăușă, de coacăze negre. La scurt timp, li se adaugă tonuri de trandafir albastru, un hibrid al trandafirului japonez, care conferă compoziției un aspect floral. Finalul cald este dominat de ambretă, cu accente de mosc și de iris.

Povestea parfumului
Parfumul Tiffany Rose Gold reflectă tradiția și spiritul casei de bijuterii Tiffany & Co. Fiecare linie și fiecare muchie a acestui flacon roz auriu strălucitor, inspirat de forma unui diamant șlefuit, amintește măiestria acestei arte.

Flaconul giuvaer conține un parfum temperamental și de-a dreptul magnetic – ca și femeia care îl poartă. Ingredientele cheie ale compoziției sunt gravate direct pe flacon, iar conținutul auriu contrastează minunat cu banda de la gâtul flaconului, în nuanța caracteristică, „Tiffany Blue”.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coacaze negre
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, ambrette
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, moscat

Despre brand Tiffany & Co.

Legendarele bijuterii Tiffany & Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, denumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale.

Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany for Women și picantul Tiffany for Men. Brandul tratează și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă eleganță care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.

De la începuturile sale din anul 1837, Tiffany a fermecat mai întâi personalitățile de marcă, și apoi treptat întregul mapamond. Iar bijuteriile sale marchează și astăzi momente importante din viață.

Rating Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold