Tiffany & Co. Tiffany & Co.

lapte de corp pentru femei 200 ml

Tiffany & Co. Tiffany & Co. lapte de corp pentru femei 200 ml
Tiffany & Co. Tiffany & Co. lapte de corp pentru femei 200 ml
Livrare gratuită
195RON

Economisiți 18%
200 ml
159RON

Cod: TIF02057 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
Tiffany & Co. Tiffany & Co.
200 ml | 159RON

Descriere parfum Tiffany & Co. Tiffany & Co.

Loțiunea de corp Tiffany & Co. Tiffany & Co. completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Tiffany & Co.

Legendarele bijuterii Tiffany & Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, denumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale.

Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany for Women și picantul Tiffany for Men. Brandul tratează și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă eleganță care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.

De la începuturile sale din anul 1837, Tiffany a fermecat mai întâi personalitățile de marcă, și apoi treptat întregul mapamond. Iar bijuteriile sale marchează și astăzi momente importante din viață.

Rating Tiffany & Co. Tiffany & Co.

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!