Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette pentru bărbați

19×
Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette pentru bărbați
Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
345RON

Cod: THM0031 | 2 de buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Mugler A*Men Pure Malt
Compoziție

Descoperiți aroma unică oriental – lemnoasă a apei de toaletă pentru bărbați Mugler A*Men Pure Malt! Notele elegante lemnoase, orientale, sunt accentuate de senzualitatea masculină a bărbatului curajos și puternic.

  • oriental – lemnos
  • pentru bărbatul senzual și puternic
  • potrivit pentru zi și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu tonuri fructate, care învăluie inima aromei cu acorduri lemnoase și malț.  Baza dezvăluie note de turbă și accente orientale.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 1996 de catre Jacques Huclier.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
tonuri de fructe
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lemn, malt
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri orientale, turba
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Mugler

p>Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler A*Men Pure Malt19