Tesori d'Oriente White MuskEau de Parfum pentru femei

5×
Tesori d'Oriente White Musk Eau de Parfum pentru femei
Tesori d'Oriente White Musk Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
31RON

Economisiți 16%
100 ml
26RON

Cod: TSR0484 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Tesori d'Oriente White Musk
Compoziție

Seducția e un joc, iar un parfum irezistibil este arma feminină cu care veți fi mereu în avantaj. Apa de parfum Tesori d'Oriente White Musk vă învăluie într-un voal de aromă sofisticată, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum oriental
  • parfum catifelat
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Tesori d'Oriente

p>Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente White Musk5