Tesori d'OrienteThai Spa Spuma de baie cremoasa

1×
Tesori d'Oriente Thai Spa Spuma de baie cremoasa
Tesori d'Oriente Thai Spa Spuma de baie cremoasa
500 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: TSR00720

Oferiți-vă o doză generoasă din parfumul preferat. Produsul pentru baie Tesori d'Oriente Thai Spa vă îngrijește pielea și, în plus, creează o aură de aromă, care emană din baia caldă.

Caracteristici:

  • spală delicat
  • lasă pielea catifelată, moale și netedă
  • completează parfumul din aceeași linie

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!