SwissdentProfi Colours periuta de dinti 3 piese soft-mediu

1×
Swissdent Profi Colours periuta de dinti 3 piese soft-mediu
Swissdent Profi Colours periuta de dinti 3 piese soft-mediu
Economisiți
46RON

Economisiți 30%
black, yellow, green 3 buc
32RON

În stoc | 10,67RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: SWD0180
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021
Descriere:


Peria de dinti Swissdent Colours Soft-Medium cu peri moi curata eficient dintii. Capul mic al periei permite curatarea dintilor, chiar si in locurile greu accesibile. Fibrele periei sunt taiate in asa fel incat sa copieze forma dintelui pentru o curatare mai eficienta. Manerul periei a fost conceput din instrumente dentale ergonomice, ce asigura o periere confortabila si eficienta. Transformati-va zambetul intr-unul irezistibil cu cosmeticele dentare Swissdent.

Efecte:

Curata dintii chiar si in locurile greu accesibile.

Caracteristici

Duritatea fibrelor
soft, medium

Cosmetica Swissdent | Cosmetica dentară elveţiană se numără printre cele mai eficiente produse de albire a dinţilor, fiind adesea recomandată de către stomatologi. Produsele sunt rezultatul celor mai moderne experimente de durată.
Preparatele conţin formule naturale eficiente, din enzimele papaină şi bromelaină. În combinaţie cu peroxidul de calciu, formează un sistem de albire perfect. Pastele de dinţi sunt foarte uşoare, având un coeficient de abraziune scăzut. Enzimele conţinute dizolvă pigmenţii coloraţi de la suprafaţa dinţilor. Preparatele mai conţin peroxizi, coenzima Q10 şi vitamina E. Peroxizii reduc semnificativ petele colorate, coenzima Q10 ajută la vindecarea paradentozei, iar vitamina E ajută la menţinerea sănătăţii gingiilor.