Spray-uri de corp

Cele mai vândute

Reîmprospătați-vă corpul și mintea cu mirosul plăcut al unui spray de corp

Răsfățați-vă mintea cu mirosul plăcut al fructelor exotice, o adiere proaspătă sau, poate, o aromă de vanilie senzuală. Încercați un spray de corp, numit și body mist, și bucurați-vă de acesta (nu doar) vara!

Spray-ul de corp sau, altfel zis, parfumul de corp, este ca un aerosol delicat, care se așează direct pe piele după pulverizare. Compoziția spray-urilor de corp este mai degrabă ușoară, delicată și mai puțin concentrată. De aceea, acestea sunt o alternativă pentru vară a parfumului dvs. preferat.

Depinde doar de dvs. cum vă decideți să folosiți spray-ul de corp. Acesta va reîmprospăta, într-un mod deosebit, corpul și mintea. De aceea, puteți să îl pulverizați nu doar pe piele, ci și pe păr, pe eșarfa dvs. preferată sau, poate, într-o încăpere.

Parfumul unui spray de corp rezistă, de obicei, 3-4 ore, adică mai puțin ca un parfum. Însă acest fapt vă permite să schimbați spray-urile în timpul zilei, în funcție de situație sau după plac.

Printre cele mai populare spray-uri de corp se numără cele de la Victoria's Secret, Guess, Kenzo, Dolce & Gabbana și multe alte branduri faimoase. Avem chiar și spray-uri de corp pentru bărbați - sau, pentru ocaziile speciale, cum ar fi să încercați un spray de corp cu sclipici?