Splat Special Blackwood pasta de dinti pentru albire

3×
Splat Special Blackwood pasta de dinti pentru albire
Splat Special Blackwood pasta de dinti pentru albire
75 ml
33RON

44,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SPT1448 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Splat Special Blackwood
Caracteristici

Obțineți dinți mai albi și scăpați eficient de pete! Pasta de dinți Splat Special Blackwood, creată special pentru cei care iubesc natura și toate lucrurile minunate pe care aceasta le oferă, cum ar fi prospețimea boabelor de ienupăr și puterea de eliminare a particulelor de cărbune. O combinație de ingrediente active, elimină formarea plăcilor și le împiedică recurența. Cărbunele, elementul care oferă pastei de dinți culoarea neagră, albește în mod natural, absoarbe mirosurile și îndepărtează petele, lăsând dinții perfect curați. Extractul de boabe de ienupăr, vă va lăsa o respirație proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp după spălare.

Caracteristici

  • ajută la albirea dinților
  • elimină petele
  • împrospătează respirația
  • combate cariile și placa dentară

Ingrediente

  • cărbune – albește dinții în mod natural
  • extract de boabe de ienupăr – împrospătează respirația
  • fără fluor

Aplicare
Curățați dinții cu pasta Splat Special Blackwood, timp de 2 minute, de 2 ori pe zi după mese. Nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Splat

Brandul de igienă bucală Splat are sediul la Riga şi se află pe piaţă de 15 ani. Pastele de dinţi Splat conţin ingrediente naturale extrem de eficiente, uleiuri esenţiale şi extracte din plante. De aceea îngrijesc perfect sănătatea şi frumuseţea dinţilor.
Fiecare produs creat în laboratoarele Splat are ca scop o soluţie cu adevărat eficientă pentru problemele legate de îngrijirea cavităţii bucale. Compania Splat colaborează cu medici stomatologi de vârf şi cu specialişti din întreaga lume, pentru a garanta eficienţa maximă a fiecărui produs.
Rezultatul este un grup inovativ de produse de igienă dentară, a căror eficienţă ridicată este confirmată prin studiile clinice extinse din Rusia, UE şi Japonia. Produsele de igienă dentară Splat conţin substanţe bioactive speciale, care asigură o eficienţă ridicată pentru igiena maximă a cavităţii bucale.
Niciun produs SPLAT nu conţine antiseptice sintetice, triclosan sau clorhexidină. Niciun produs SPLAT pentru copii nu conţine sulfat de lauril - SLS şi zaharină de sodiu.  

Rating Splat Special Blackwood3