Souletto Reminiscense aroma difuzor cu rezervã

Souletto Reminiscense aroma difuzor cu rezervã
Souletto Reminiscense aroma difuzor cu rezervã
Livrare gratuită
200 ml
190RON

95RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SOU00205 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Souletto Reminiscense
Compoziție

Nu este nevoie să călătoriți nicăieri pentru a trăi atmosfera verii, în orice zi a anului. Relaxați-vă într-o încăpere, unde difuzorul de aromă cu rezerva Souletto Reminiscense emană treptat tonuri înviorătoare de lăcrămioare și de mosc. Această combinație creează un mediu ideal pentru odihnă, în timpul căreia veți depăna doar amintiri frumoase.

Caracteristici:

  • un mod elegant și simplu de a parfuma casa, apartamentul sau alte spații
  • un parfum proaspăt și radiant, cu tonuri de flori, de fructe și de mosc
  • designul frumos al difuzorului de aromă îl transformă în decorație
  • eliberează constant aroma, fără necesitatea altor intervenții
  • pentru reactivarea mai intensă a aromei, întoarceți bețișoarele
  • țara de origine: Olanda

Compoziția parfumului:
Parfumul merelor zemoase cucerește atenția din primele momente, fiind urmată, la scurt timp, de combinația tonurilor de plante și de flori, cu un subton ușor picant și o aromă fină, de lavandă. Compoziția este însă dominată de lăcrămioare, cu parfumul lor inconfundabil. Echilibrul este asigurat de tonurile balsamice, cu o notă de vanilie și, mai ales, de mosc, cu inconfundabilele sale fațete pure și catifelate.

Parfumul de lăcrămioare cu mosc:
Frumoase și cu binecunoscuta lor aromă fermecătoare, lăcrămioarele oferă, și prin acest difuzor de aromă, o experiență senzorială perfectă. Combinația cu moscul catifelat și dulce vă cucerește imediat. Parfumul este învăluit într-o aură delicată de sare, care-i aduce o spiritualitate subtilă și o rezonanță verde. 

Mod de utilizare:
Deschideți flaconul cu parfum și introduceți bețișoarele. Treptat, parfumul începe să se disperseze constant. Pentru a-i reactiva intensitatea, întoarceți bețișoarele. Plasați difuzorul de aromă Souletto în locuri cu un flux de aer natural, dar nu-l lăsați să stea în curent.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar, tonuri verzi
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, lavanda, note florale, note de plante
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri pulverulente, tonuri balsamice, vanilie, mosc
Categoria parfumurilor de interior
florale, ierboase, fructate
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Souletto Reminiscense