Soaphoria Care

Soaphoria Care
Soaphoria Care
Soaphoria Care
50 ml
25RON

Cod: SOA0258 | 4 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
marți, 23.10.2018
ridicare personală
marți, 23.10.2018
Soaphoria Care
50 ml | 25RON

Descriere cosmetice Soaphoria Care

Produsul Soaphoria Care îngrijește neagresiv pielea și o regenerează.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • regenerează pielea
  • calmează iritațiile și înroșirea
  • redă pielii senzația de confort
  • Calmează pielea afectată de eczeme, reduce mâncărimile și iritațiile

Cum se utilizează:
Se aplică pe zona afectată și se masează ușor. A se utiliza ori de câte ori este nevoie.

Caracteristici

Tipul de piele
încuiat, pentru toate tipurile de piele

Despre brand Soaphoria

Brandul slovac Soaphoria este specializat în fabricarea şi în vânzarea unor produse cosmetice organice. Filozofia sa este simplă - de a oferi produse de primă clasă, la preţuri rezonabile, totodată dezvoltând activităţi educaţionale în domeniul ecologiei şi al stilului de viaţă sănătos.
Soaphoria se mândreşte cu faptul că marea majoritate (peste 90 %) a produselor sale nu conţin ingrediente de origine animală. Un accent deosebit este pus pe utilizarea materialelor de ambalaj uşor reciclabile. În compoziţia produselor Soaphoria găsiţi ingrediente din plante de cea mai înaltă calitate - unt de shea, ulei de cătină, extract de muşeţel şi multe altele. O menţiune specială merită faptul că toate cosmeticele sunt produse manual!
Cosmeticele Soaphoria s-au născut din pasiunea pentru natură şi din idealurile privind frumuseţea şi vitalitatea. Se remarcă nu numai prin eficienţa ridicată, ci şi prin acţiunea blândă şi sigură. Nu este de mirare ca şi-a câştigat tot mai mulţi susţinători. Încercaţi-le şi dumneavoastră! Brandul Soaphoria îi va interesa cu siguranţă pe toţi adepţii vegetarianismului sau veganismului şi pe cei care doresc să ajute la protejarea planetei.