Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture pudra matifianta fixare usoara

22×
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture pudra matifianta fixare usoara
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture pudra matifianta fixare usoara
10 g

Cod: SCW0478 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture
Caracteristici

Stimulați-vă creativitatea și inspirați-vă din noile tendințe de styling. Pudra matifiantă pentru volum Schwarzkopf Professional Osis + Dust It Texture evidențiază textura părului, oferindu-i un volum maxim și o fixare lejeră, fără a-l îngreuna. Obțineți astfel o coafură lejeră, naturală și mată.

Caracteristici:

  • ajută la modelarea coafurii și la fixarea sa durabilă
  • amplifică volumul coafurii și îi conferă un aspect mat
  • protejează părul împotriva influențelor externe
  • control lejer asupra coafurii

 Ingrediente:

  • silicat - conferă părului volum și un aspect mat

Mod de aplicare:
Agitați ușor înainte de utilizare. Aplicați pe păr și creați stilul dorit.

Caracteristici

Consistență
pudra
Efect
Definire și textură, Fixare, fermitate
Lungimea părului
păr scurt, păr lung
Grad de fixare
fixare ușoară

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture22