Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish ser pentru netezirea parului

3×
Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish ser pentru netezirea parului
Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish ser pentru netezirea parului
Economisiți
65RON

Economisiți 50%
50 ml
32RON

64,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW0498 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish
Caracteristici

Aspectul degradat sau firele rebele nu vor mai fi o problemă. Serul Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish netezește părul și-i conferă o strălucire intensă după fiecare aplicare. Formula unică combate electrizarea părului, lăsându-l mătăsos și pregătit pentru coafat.

Caracteristici:

  • lasă părul neted și mătăsos
  • protejează firul de păr
  • combate electrizarea
  • nu încarcă părul
  • oferă strălucire

Ingrediente:

  • agenți de siliciu și glicerină – netezesc și oferă strălucire

Aplicare:
Aplicați o cantitate moderată de produs pe părul umed, apoi pieptănați-l ușor și lăsați-l să se usuce în mod natural sau aranjați-l cu feonul. Serul poate fi aplicat și pe părul uscat pentru a finaliza coafura.

Caracteristici

Efect
Strălucire și finețe, netezirea părului

Am scris despre Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish
Articole

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish3