Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax

ceara cremoasa fixare ultra-puternica

Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax ceara cremoasa fixare ultra-puternica
Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax ceara cremoasa fixare ultra-puternica
Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax ceara cremoasa fixare ultra-puternica
rvG3OATzxOA
85 ml
25RON

Cod: SCW2315 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax
85 ml | 25RON

Descriere cosmetice Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax

Ceara de păr Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.

Caracteristici:

  • fixare ultra-puternică
  • accentuează strălucirea naturală a părului
  • finisează orice stil și formă a coafurii
  • efect de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar.

Caracteristici

Consistență
ceara, crema
Efect
Definire și textură, Fixare, Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!