Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finishfixativ fixare foarte puternica

15×
Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish fixativ fixare foarte puternica
Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish fixativ fixare foarte puternica
Economisiți
75RON

Economisiți 53%
500 ml
35RON

Cod: SCW0515 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish
Caracteristici

Mențineți-vă coafura sub control în orice împrejurare - fixativul Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish asigură părului dvs. o fixare realmente puternică, fără efect lipicios nedorit. Formula sa cu uscare rapidă protejează părul de umezeala din aer și împiedică încrețirea sa. După aplicare, părul va fi strălucitor și perfect fixat, o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • fixare de nivelul 3 - puternică
  • protejează părul împotriva încrețirii, timp de 48 de ore
  • conferă părului un luciu discret
  • textură nelipicioasă, cu uscare rapidă
  • ușor de înlăturat prin periere

Aplicare:
Agitați înainte de utilizare. Aplicați în cursul aranjării finale a coafurii, pe părul uscat, de la o distanță de cca 30 cm de cap.

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Schwarzkopf Professional

p>Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish