Schwarzkopf Professional Chroma ID mască pentru amestecarea nuanțelor

Schwarzkopf Professional Chroma ID mască pentru amestecarea nuanțelor
Schwarzkopf Professional Chroma ID mască pentru amestecarea nuanțelor
Clear 500 ml
111RON

22,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW08410 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 17.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Chroma ID
Caracteristici

Fiți unică! Doriți un păr frumos tot anul, chiar și între două vizite la coafor? Schwarzkopf Professional prezintă primul sistem de vopsire semipermanentă 100 % individualizat, care vă îngrijește părul din confortul de acasă.

Masca incoloră Schwarzkopf Professional Chroma ID Bonding Color Mask hrănește părul și poate fi combinată cu măștile colorante Chroma ID, pentru a reduce intensitatea culorii. Încercați nenumăratele nuanțe și utilizări - de exemplu, pentru colorare intensă, nuanțare pastelată, neutralizarea nuanțelor nedorite sau doar pentru reîmprospătarea culorii.

Caracteristici:

  • nuanță specială incoloră, pentru reducerea intensității nuanței măștilor colorante bonding sau pentru crearea unor tonuri pastelate
  • culoare și îngrijire, într-un singur pas
  • gata de folosire fără revelator/oxidant
  • ideală pentru utilizarea la domiciliu
  • se poate folosi și separat, ca mască de îngrijire
  • conferă părului strălucire instantanee și un grad înalt de hidratare
  • hrănește și regenerează părul în profunzime și, după utilizare, părul capătă o strălucire vibrantă
  • potrivită pentru toate tipurile de păr: vopsit, decolorat și natural

Ingrediente:

  • tehnologie bonding – fortifică legăturile structurale în firul de păr
  • cheratină hidrolizată și pantenol – îngrijesc intens părul din interior, închid și netezesc perfect firul de păr

Aplicare:
Aplicați uniform cantitatea necesară de mască (cca 50 ml – în funcție de lungimea și de densitatea părului), pe părul spălat și uscat cu prosopul. Lăsați să acționeze 5 – 10 minute. Apoi clătiți bine cu apă călduță.

Sfatul nostru:
culoare 100 % flexibilă – sistemul adaptabil de amestecare și de nuanțare permite obținerea unui număr infinit de culori. Toate nuanțele măștilor colorante Chroma ID se pot amesteca între ele.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, regenerare
Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Culoare
transparent

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Chroma ID