Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich balsam hranitor pentru par aspru.

Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich balsam hranitor pentru par aspru.
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich balsam hranitor pentru par aspru.
Nou
250 ml
59RON

23,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW08452 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 25.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich
Caracteristici

Blond poate însemna orice, de la tonuri însorite, la superbe nuanțe de platină. Poate fi cald ca un caramel sau rece ca gheața. BLONDME, cu abordarea sa complexă, dovedește că există o culoare de blond pentru fiecare, indiferent de tonul pielii, de culoarea părului, de vârstă sau de sex. Orice stil de blond poate deveni emblematic, datorită combinației unei nuanțe unice cu serviciile de colorare în salon și cu îngrijirea de acasă.

Balsamul Schwarzkopf Professional BLONDME All Blondes Rich, cu tehnologia 3D Bond Creation și cu un complex de proteine din cașmir, ajută la crearea unor noi legături; în același timp, acționează imediat împotriva încâlcelii, netezește și hidratează părul blond normal spre gros. Balsamul BLONDME All Blondes Rich este ideal pentru un păr blond normal spre gros, care are nevoie de o pieptănare mai ușoară și de un rezultat moale și suplu.

Caracteristici:

  • acționează instantaneu împotriva încâlcirii părului
  • ajută la netezirea și la închiderea suprafeței poroase a părului blond
  • ameliorează fermitatea și suplețea
  • formula cu ulei de marula conferă o strălucire orbitoare
  • mărește fermitatea structurii părului cu până la 90 %

Ingrediente:

  • tehnologia 3D Bond Creation – creează noi legături în interiorul firului și fortifică părul în profunzime; îl protejează împotriva deteriorării cauzate de influențele externe şi combate despicarea și ruperea
  • complex proteinic de cașmir - pentru reținerea hidratării, nutriția intensă a fibrelor părului și protecția împotriva ruperii și a deteriorării vârfurilor
  • ulei de marula - oferă o strălucire radiantă

Aplicare:
După spălarea părului cu șamponul BLONDME All Blondes Rich, masați produsul în părul uscat cu prosopul și, după 2–3 minute, clătiți bine. Poate fi utilizat zilnic.

Sfat Notino:
Părul dvs. are nevoie de înviorare? Acest produs ajută la regenerarea legăturilor din interiorul firului, pentru un păr puternic și sănătos!

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich