Treci la conținutul principal

Schwarzkopf Professional BC Bonacure

NOU DE LA BC Bonacure Clean Performance


Vă decideți încă dacă să investiți în produse cosmetice cu o compoziție pură sau în ceva care funcționează cu adevărat? Ei bine, acum nu mai trebuie să o faceți. Noile produse BC Bonacure Clean Performance de la Schwarzkopf Professional au tot ce este mai bun din amândouă –⁠ forța celebrei tehnologii Bonacure și o compoziție nouă, pură.


Produsele BC Bonacure Clean Performance se bazează pe următorii trei piloni:


 

  • tehnologie inovativă
  • compoziție pură
  • ambalaje durabile

 


întregul text ascundeți textul

Compoziție pură, fără chimicale în plus.


Întreaga gamă se mândrește cu o compoziție 100% vegană, fără sulfați*, siliconi, parabeni, uleiuri minerale, microplastice și coloranți artificiali. Și, în combinație cu tehnologii foarte eficiente, un nivel ridicat de biodegradabilitate.

*Fără laurilsulfat de sodiu și lauret-sulfat de sodiu.


Ambalaje durabile.

Curat la interior și exterior. Noul ambalaj este prietenos cu mediul înconjurător, este complet reciclabil și este fabricat din până la 97% plastic reciclat.


întregul text ascundeți textul

Repair Rescue.


potrivit pentru: păr deteriorat

Părul deteriorat își pierde elasticitatea, aspectul sănătos și strălucirea. Cu BC Bonacure Repair Rescue, puteți ameliora până la 3 ani de deteriorare printr-o singură aplicare și a obține un păr până la 100% mai puternic. Formulele puternice cu arginină hrănesc, restructurează și regenerează părul din interior spre exterior.


întregul text ascundeți textul

Moisture Kick.


Potrivit pentru: păr normal spre uscat

Atunci când părului îi lipsește hidratarea, strălucirea, elasticitatea și mobilitatea, acesta devine mai puțin flexibil și poate fi foarte fragil. BC Bonacure Moisture Kick cu glicerină restabilește echilibrul și oferă un nivel optim de hidratare chiar și celui mai uscat păr, timp de până la 48 de ore.


întregul text ascundeți textul

Color Freeze.


Potrivit pentru: păr vopsit

Fiecare își dorește o vopsire a părului care să dureze cât mai mult timp. Acesta este avantajul BC Bonacure Color Freeze. Tehnologia patentată pH 4.5 Balancer blochează pigmenții de culoare în profunzimea firului de păr și, datorită pH-ului balanțat, ajută la reechilibrarea structurii părului, protejând culoarea și asigurând o decolorare aproape zero.


întregul text ascundeți textul

Volume Boost.


Potrivit pentru: păr fin

Volumul și aspectul părului sunt priorități absolute pentru femei. BC Bonacure Volume Boost cu creatină, care funcționează perfect chiar și pe cele mai subțiri și fragile fire de păr, are o compoziție lejeră care îngrijește și adaugă volum, fermitate și elasticitate timp de până la 48 de ore.


întregul text ascundeți textul

Time Restore.


Potrivit pentru păr matur și fragil

Cu vârsta, părul poate deveni slab, fragil, casant sau uscat. Tocmai de aceea, părul matur are nevoie de o îngrijire aparte. BC Bonacure Time Restore cu Q10+ ajută la protejarea părului împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii, lăsându-l catifelat și strălucitor.


întregul text ascundeți textul

Clean Balance.


Potrivit pentru: toate tipurile de păr

Părul este expus în mod constant la influențele mediului. Produsele BC Bonacure Clean Balance cu tocoferol sunt concepute pentru a îndepărta excesul de produse de pe păr și pentru a proteja împotriva efectelor radicalilor liberi și ale poluării. Creează senzația unui păr proaspăt timp de până la 24 de ore.


întregul text ascundeți textul