Treci la conținutul principal

Schwarzkopf Professional Blondme -orice nuanță de blond poate arăta perfect, cu îngrijirea potrivită

Oricine poate avea părul blond

Blond poate însemna orice. De la șuvițe ușor decolorate, la ombré, până la un blond perfect platinat. Poate fi rece ca gheața sau cald ca un caramel auriu. Cu alte cuvinte, oricine poate avea părul blond, indiferent de culoarea pielii, de tipul de păr sau de sex.

 

Îngrijire specială pentru părul blond

Pentru ca părul blond să arate mereu perfect, trebuie îngrijit corect. Alegeți o îngrijire care corespunde precis nevoilor părului, îi oferă nutriția necesară și ajută culoarea să reziste. Schwarzkopf Professional Blondme, un brand 100% dedicat părului blond, îndeplinește toate aceste cerințe.ALL BLONDES : DETOX

Ajutați-vă părul blond să-și recapete strălucirea. Tratamentul de curățare se potrivește tuturor tipurilor de păr, înviorează blondul tern și îl eliberează de reflexele de alamă cauzate de poluare sau de apa dură, cu exces de minerale. Protejează și fibrele de păr, datorită complexului proteic din bumbac nordic.

ALL BLONDES : RICH

Aveți un păr blond normal spre aspru? Îngrijirea intens nutritivă are efecte emoliente și de creștere a fermității structurii interioare a părului. Datorită complexului proteic de cașmir, protejează părul și împotriva ruperii sau a deteriorării vârfurilor.

 

ALL BLONDES : LIGHT

Aveți un păr blond normal spre fin? În acest caz, o îngrijire nutritivă ușoară este ideală. Regenerează cuticula fără a o împovăra, conferă părului o textură moale și lucioasă și, în plus, ușurează pieptănarea.

 

COOL BLONDES

Visați la un blond cu nuanță rece? Adăugați la rutina de îngrijire produsele din colecția Cool Blondes. Înlătură tonurile de alamă și reflexele galbene inestetice, conferă părului o nuanță rece și, totodată, îl lasă moale și suplu la atingere.

 

BLONDE WONDERS

Utilizat în completarea îngrijirii părului blond, este un veritabil miracol pentru părul dvs. Balsamul regenerator închide vârfurile despicate până la 90%, protejează termic părul până la 210 °C și, totodată, îi suprimă încrețirea timp de 24 de ore. În plus, spray-ul pentru strălucire protejează părul față de influențele mediului și îi conferă un luciu amețitor.