Salvatore Ferragamo SignorinaEau de Parfum pentru femei

45×
Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum pentru femei
Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
469RON

Economisiți 59%
100 ml
190RON

Cod: SAF0107 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 30.10.2020
Ridicare personală
începând de mâine vineri 30.10.2020

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Signorina
Compoziție

Aroma ideală pentru femeile care iubesc moda și cred  într-un stil elegant atemporal, este apa de parfum Salvatore Ferragamo Signorina! Un amestec rafinat de flori încântătoare, fructe delicioase și condimente deosebite. Învăluiți-vă într-o mantie roz de rafinament și instantaneu veți deveni seducătoare și încântătoare pentru toți cei din jur.

  • fructat – floral
  • pentru femeile iubitoare de modă
  • pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Încântați-vă simțurile cu uluitoarea combinație de piper roz și coacăze roșii. Esențele rafinate și elegante din inima parfumului, de bujor și iasomie, oferă farmec și carismă. Notele de bază dezvăluie aromele dulci ale unui delicios desert italian, mosc senzual și patchouli intens.

Povestea parfumului
Sticla, decorată cu un capac auriu și panglică, înfrumusețează perfect personalitatea fiecărei femei, care își dorește să fie extrem de atrăgătoare, seducătoare și misterioasă. Marca Salvatore Ferragamo, a fost numită după celebrul pantofar din Italia. Numele de pe cutiile incredibilelor sale creații, își gasește astăzi locul pe rafturile cu cele mai rafinate parfumuri.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, coacaz
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie, bujor
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri dulci, patchouli, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Signorina45