Sally Hansen Growth

lac de unghii profesional pentru cresterea unghiilor

1×
Sally Hansen Growth lac de unghii profesional pentru cresterea unghiilor
Sally Hansen Growth lac de unghii profesional pentru cresterea unghiilor
Sally Hansen Growth lac de unghii profesional pentru cresterea unghiilor
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: SHN1492 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 27.03.2019
Ridicare personală
miercuri 27.03.2019
Sally Hansen Growth
13,3 ml | 30RON

Descriere cosmetice Sally Hansen Growth

Preparatul Sally Hansen Growth asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Caracteristici:

  • promovează creșterea sănătoasă a unghiilor
  • protejează împotriva fisurării, a ruperii și a zdrențuirii
  • întărește unghiile

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate mică de produs pe patul unghial și pe cuticule. Se masează ușor.

Despre brand Sally Hansen

Cosmetice Sally Hansen | Sally Hansen este unul dintre brandurile cele mai de succes in ingrijirea unghiilor. Marca poarta numele fondatorului, care la sfarsitul anilor cincizeci ai secolului trecut a conceput lacul de unghii Hard As Nail cu care si-a castigat rapid popularitatea imensa, nu numai in randul publicului, dar si in randul consumatorilor profesionisti.
Produsele cosmetice pentru unghii Sally Hansen contin extracte din plante si ingrediente exclusive, cum ar fi perla sau calciul coral, proteine​​, care furnizeaza vitaminele si mineralele necesare unghiilor, prevenind uscarea lor. In compozitia lor nu se gasesc formaldehide sau tolueni si nu sunt testate pe animale, ci exclusiv prin metode alternative.
Sally Hansen este in prezent considerat lider mondial pe piata cosmeticelor pentru unghii, bucurandu-se de o experienta indelungata si colaborari cu celebrii designeri de moda. Dar pe langa produse cosmetice sau destinate tratarii unghiilor deteriorate (lacuri pentru intarire , uleiuri nutritive, etc), Sally Hansen se concentreaza si pe dezvoltarea de alte produse ca airstocking sau creme.
Filozofia Sally Hansen este simpla - directionarea consumatorilor spre produse de inalta calitate, eficiente, care sunt usor de aplicat si au preturi accesibile. Trebuie mentionat faptul ca marca pune la dispozitia consumatorilor si o gama larga de accesorii pentru manichiura:  foarfece, pile de unghii, penseta.