FORȚA INDEPENDENȚEI ȘI A FRUMUSEȚII

Noi credem că frumusețea supremă este aceea pe care o creați și o îngrijiți singură. Iar brandul Sally Hansen este aici pentru a oferi femeilor toate cele necesare în acest scop. Produse. Know-how. Inspirație. Look-uri ca de la salon, realizate de dvs., personal. Uimitoarea senzație de a fi cea mai bună versiune a dumneavoastră. Absolut în fiecare zi.

întregul text ascundeți textul

Despre Brandul Sally Hansen

Sally Hansen - forța frumuseții create cu propriile mâini. Filosofia acestui brand de succes în domeniul îngrijirii unghiilor este simplă. Crede că femeile sunt cele mai frumoase doar atunci când își creează singure frumusețea, cu propriile mâini și prin propriile merite. Sally Hansen însăși a fost o femeie incredibil de puternică, inventatoare și cu o personalitate emblematică a stilului modern, devenită o femeie de afaceri de succes în anii 50, prin propriile forțe.

 

Succesul brandului a venit odată cu lansarea legendarei oje Sally Hansen Hard as Nails® Hard as Wraps™. A continuat cu alte produse și dispozitive cosmetice, cu care vă puteți realiza ușor manichiura și pedichiura acasă, cu sentimentul minunat că ați obținut un rezultat profesional prin propriul efort. Iubiți clipele pe care le aveți numai pentru dumneavoastră? Brandul de cosmetice Sally Hansen vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă răsfăța, inclusiv know-how și inspirație. Indiferent dacă alegeți lacul fortifiant Sally Hansen, popularul lac de tip gel Sally Hansen sau tratamentul pentru creșterea unghiilor Sally Hansen NailGrowth Miracle®, puteți fi sigură că veți adora rezultatul, care va arăta fantastic, ca de la salon.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute