Roja ParfumsGoodnight Kiss Eau de Parfum pentru femei

8×
Roja Parfums Goodnight Kiss Eau de Parfum pentru femei
Roja Parfums Goodnight Kiss Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
6.895RON

6.895,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ROJ0339 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 22.10.2021

Descriere Roja Parfums Goodnight Kiss
Compoziție

Accesoriul perfect care completează stilul oricărei femei senzuale și elegante. Apa de parfum pentru femei Roja Parfums A Goodnight Kiss este creată cu emoție pentru a ne arăta cât de prețios poate fi un mic schimb de afecțiune și efectul durabil pe care îl poate avea asupra noastră. Întruchiparea parfumată a celui mai intim gest al umanității – șoapta blândă și evanescentă a unui sărut de noapte bună. Parfumul Roja Parfums Goodnight Kiss este un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și eleganței.

  • parfum floral
  • pentru femeia sensibilă și elegantă
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Roja Parfums A Goodnight Kiss cucerește încă de la început cu note proaspete de bergamotă combinate cu aldehide. Un buchet floral luxuriant înflorește în inimă, contopind acorduri îmbietoare de floare de portocal și iasomie, amestecate cu trandafir luxuriant și violetă. Pielea, moscul intens și notele condimentate din bază conferă parfumului o nuanță senzuală și irezistibilă.

Povestea parfumului
Apa de parfum Roja Parfums A Goodnight Kiss este o creație personală care surprinde amintirea parfumată din copilărie a unui sărut de noapte bună, primit din partea mamei. „Este o imagine care va rămâne mereu alături de mine și care a marcat începutul dragostei mele pentru parfum”, a spus parfumierul ROJA DOVE.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, piersica, heliotrop, trandafir, extras din portocala amara, geranium, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, patchouli, ambra, lemn de santal, stanjenel
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Roja Parfums Goodnight Kiss8