Roberto CavalliFlorence Amber Eau de Parfum pentru femei

3×
Roberto Cavalli Florence Amber Eau de Parfum pentru femei
Roberto Cavalli Florence Amber Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: ROC00754 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Roberto Cavalli Florence Amber
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Roberto Cavalli Florence Amber te transportă într-o clipă la Florența, un oraș magic, scăldat de razele aurii ale unui magnific apus de soare.

  • un parfum floral seducător, de tip chypre
  • pentru o femeie elegantă
  • minunat atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului:
La debut, acordurile suculente de mandarine și de lămâi italiene se alătură combinației misterioase de ambră și chiparos. Notele din inimă combină gutuia dulce, cu elegantele flori de gardenie și acordurile catifelate de lemn de cașmir. Întreaga compoziție este infuzată treptat de aroma dulce și caldă a notelor de bază, în care esența de paciuli se împletește cu tonurile de vanilie și de miere delicioasă.

Povestea parfumului
Florence Amber este un omagiu adus frumuseții acestei Mecca a artei italiene: Florența - oraș scăldat în sclipiri de aur la apusul soarelui. Parfumul surprinde perfect acest moment. Flaconul cu elixir parfumat, de culoarea aurie a mierii, este decorat ca o sticlă tradițională florentină. Răsfață-te și tu cu această noutate lansată în 2019, un parfum adorat de femeile la fel de fermecătoare și captivante ca însăși Florența.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie, cihlimbar, mandarina de Italia
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
casmir, gutuie, gardenie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, patchouli, miere
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Roberto Cavalli

Fiecare parfum Roberto Cavalli reflectă farmecul personal de excepție al creatorului său. Acest designer italian a intrat în atenția industriei modei în anii 70, când a inventat o tehnică specială de imprimare a textilelor. Aceasta i-a permis să experimenteze cu diverse materiale și modele și să-și deschidă propriul boutique în Saint-Tropez. Colecțiile de modă cu motive animale și exotice sau modelele tipice de blugi au devenit curând emblematice, fiind promovate chiar și de Brigitte Bardot.

Prima apă de parfum Roberto Cavalli, lansată în 2002, reflectă perfect stilul provocator al designerului. Just Cavalli, al doilea parfum Cavalli, creat în colaborare cu Maison Coty, a captivat femeile prin aroma sa florală cu bază lemnoasă. Astăzi, cele 40 de parfumuri și accesorii parfumate pentru femei și bărbați, inclusiv clasicele ape de bărbierit Roberto Cavalli, sunt tot atâtea fațete ale extravaganței și ale luxului italian.

Rating Roberto Cavalli Florence Amber3