Real Techniques Base + Finish buretepentru machiaj

3×
Real Techniques Base + Finish burete  pentru machiaj
Real Techniques Base + Finish burete  pentru machiaj
35RON

35,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: RTC00153 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Real Techniques Base + Finish

Bucurați-vă de o bază de machiaj impecabilă, fără cusur, cu aspect profesional. Buretele pentru machiaj Real Techniques Base + Finish este ideal pentru aplicarea fondului de ten și perfect pentru aplicarea fardului de obraz. Ușor de utilizat, buretele versatil poate fi folosit cu produse lichide sau sub formă de pulbere, oferind întotdeauna rezultate profesionale cu acoperire medie până la completă.

Caracteristici:

  • pentru aplicarea fondului de ten lichid sau cremos
  • perfect pentru aplicarea fardului de obraz, pudrei de conturare sau iluminatorului
  • asigură o aplicare confortabilă, inclusiv în pliurile feței
  • nu formează pete și nu produce efectul artificial de mască
  • vârful acoperă cu precizie imperfecțiunile tenului
  • fabricat dintr-un material plăcut, cu textură de spumă

Cum se utilizează:
Utilizați buretele uscat, fără a fi udat. Culoarea portocalie este ideală pentru aplicarea fondului de ten cremos/pudrat, iar partea roz este perfectă pentru aplicarea fardului de obraz, pudrei de conturare sau iluminatorului. Cu ajutorul vârfului ascuțit puteți aplica pudra de sub ochi, pentru fixarea anticearcănului. Se recomandă înlocuirea buretelui la 1-3 luni.

Despre brand Real Techniques

Brandul de perii și pensule de uz cosmetic Real Techniques a fost lansat în 2011. Aceste perii de înaltă calitate au fost dezvoltate de artiștii în machiaj profesioniști Samantha și Nicole Chapman. Aceste respectate artiste în machiaj, care au lucrat pentru branduri cum ar fi MAC, Estée Lauder și Chanel, au avut încă din copilărie o puternică afinitate pentru produsele cosmetice.

Periile Real Techniques create de Samantha și Nicole Chapman îmbină materialele high-tech cu formele inovatoare, pentru a obține un machiaj perfect. Periile sunt realizate din peri sintetici, teșiți manual, care sunt incredibil de moi.

În această colecție găsim perii pentru machiaj, pudră, fard de obraz, umbre pentru pleoape, dar și perii speciale pentru machiaj fumuriu, pentru umbrirea și pentru conturarea feței, inclusiv seturi de perii cosmetice.

Rating Real Techniques Base + Finish3