RasasiJunoon Satin Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați

Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
1.026RON

Economisiți 72%
50 ml
284RON

568,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0707 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Rasasi Junoon Satin Pour Homme
Compoziție

Apa de parfum pentru bărbați Rasasi Junoon Satin Pour Homme vă dezvăluie forța seducătoare a aromelor Orientului. Secretele și aura de mister pe care o radiază trezesc curiozitatea întregului dvs. anturaj.

  • parfum oriental
  • parfum lemnos
  • parfum floral
  • subliniază sex-appeal-ul și virilitatea naturale
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
agar, bergamota, mosc, note florale, condimente
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Junoon Satin Pour Homme