Rasasi Faqat Lil Rijaleau de parfum pentru bărbați

48×
Rasasi Faqat Lil Rijal eau de parfum pentru bărbați
Rasasi Faqat Lil Rijal eau de parfum pentru bărbați
50 ml
133RON

Cod: RSS0116 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 07.08.2020
Ridicare personală
vineri 07.08.2020

Descriere parfum Rasasi Faqat Lil Rijal
Compoziție

Creeat special pentru bărbatul modern, care adoră atenția și aprecierile, apa de parfum Rasasi Faqat Lil Rijal, simbolizează dorința pentru originalitate și aventura fără de sfârșit. Aroma oriental – lemnoasă este un cocktail al eleganței și încrederii de sine.

3 key characteristics of the fragrance:

  • Oriental – lemons
  • Pentru bărbatul modern și elegant
  • Potrivit pentru orice ocazie

Composition of the fragrance:
Parfumul se deschide cu note elegante de piele și șofran, împrospătat de bergamotă. În inima parfumului se ascund tonuri de geranium, iasomie, orez oriental și cardamom. Baza parfumului emană masculinitate, prin notele de mosc împletite cu senzualitatea lemnului de santal.

Story of the fragrance:
Sticla stoică a parfumului este făcută din oțel, care consolidează esența masculină.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium, cardamom, orez, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, patchouli, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Faqat Lil Rijal