Ralph Lauren Safari Men

Ralph Lauren Safari Men
Ralph Lauren Safari Men
125 ml

Cod: RAL0101 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ralph Lauren Safari Men
Compoziție

Apa de toaleta Ralph Lauren Safari Men vine din atelierul casei de moda americane Ralph Lauren. Compania s-a inspirat inca de la inceput din eleganta aristocratiei britanice, plina de stil si atentie la detalii, astfel scotand pe piata produse cosmetice ce-ti asigura un look perfect, precum si parfumuri ce te vor incanta atat pe tine, cat si pe toti ceilalti din jurul tau. In acelasi asentiment este si Safari Men, lansat pe piata in anul 1992.

Acest parfum induce diferite stari. Insa cea mai elocventa ramanand aventura si indrazneala . Lasa-te transpus din rutina de zi cu zi, intr-o excursie in natura,  unde intotdeauna vei gasi ceva nou, surprinzator si o atmosfera de poveste. Datorita combinatiei de arome, vei avea impresia ca excursia se petrece in realitate, nu este doar in imaginatia ta. Safari este apreciata in special de cei ce cauta o esenta masculina puternica, astfel fiind potrivit barbatilor maturi care sunt siguri pe ei si pe locul pe care il ocupa in societate, dar care nu se tem de noi provocari.

Compozitia parfumului Safari Men se deschide cu note blande de ierburi condimentate, precum busuioc proaspat, rozmarin si tarhon, la care se adauga esenta florala de lavanda. Treptat se indreapta catre tonuri mai profunde, reprezentate de lemnul de cedru oriental si cuisoare. Concluzia parfumului este formata dintr-o esenta inaltatoare formata din lemn de santal, vetiver si tabac. Per ansamblu, notele de piele trezesc instincte primordiale. Este un parfum potrivit in special in zilele reci de iarna, sau in cadrul unui eveniment social important, in care barbatul trebuie sa aiba un caracter remarcabil.

Tonul elegant al parfumului este dat, cu siguranta si de aspectul incantator al sticlutei, asemnei unei sticle de whiskey, ce cu siguranta face parte din echipamentul de baza al oricarui gentleman englez, ce a decis sa exploreze Safari, Africa, aratandu-si astfel spiritul aventuros. Aceleasi sanse le poti primi si tu din partea parfumului Safari!

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
rozmarin, busuioc, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cedru, cuisoare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, vetiver, tabac, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Despre brand Ralph Lauren

Parfum Ralph Lauren | Ralph Lauren - Designerul american s-a nascut in 14 octombrie 1939 la New York. Inca de la inceput, din anul 1967, brand-ul Ralph Lauren a fost destinat elitei sociale, folosind elemente ce evoca aristocratia engleza. Primul magazin Ralph Lauren a fost deschis in anul 1971 in Beverly Hills, iar mai apoi s-a extins in toata lumea, magazinele acestui producator gasindu-se in orase ca Londra, Paris sau Shanghai. Parfumurile Ralph Lauren au fost introduse la finalul anilor 70 si au devenit rapid un departament important al brand-ului. Toate produsele acestui creator se remarca printr-un caracterul nobil, de lux.

Rating Ralph Lauren Safari Men