Freza de unghii

Freza de unghii
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Pila electrică de unghii – cum o alegem pe cea mai bună?

Mai simplă, mai rapidă și profesională – astfel va fi modelarea unghiilor, când vă hotărâți să vă procurați o freză de unghii. Indiferent dacă o folosiți doar pentru dvs. sau dacă doriți să oferiți o manichiură confortabilă, cu aspect profesional, și prietenilor, freza de unghii ridică întregul proces la un nivel mult mai înalt. Alegeți-o pe cea mai potrivită nevoilor dvs.

Ce este freza de unghii?

Este vorba despre un aparat mai mic, alimentat de la rețea sau cu baterii, cu care puteți realiza tot ceea ce se poate face cu o pilă – doar că mai rapid și mai eficient. Devine un ajutor indispensabil, indiferent dacă lucrați cu unghii naturale, artificiale, de gel sau acrilice.

Cu freza realizați ajustarea formei unghiilor, îndepărtarea straturilor de gel lac (de aceea și este adeseori denumită freza pentru unghii de gel), dar tratează inclusiv cuticulele unghiilor și calusurile și lustruiește frumos unghiile. Înainte de a o cumpăra, este bine să cunoașteți parametrii care deosebesc diversele modele de polizoare.

Freza de unghii profesională sau pentru uzul la domiciliu

Freza pentru utilizare la domiciliu nu trebuie să îndeplinească aceleași exigențe ca una profesională de la salon. Nu este necesar să poată opera ore întregi. O turație mai mică (sub 30.000) este suficientă. Un polizor pentru unghii cu aspirarea prafului, care se formează la frezarea unghiilor, este util mai ales pentru profesioniști. Pretențioșii îl vor aprecia, dar nu este o funcție indispensabilă pentru acasă.

Alimentarea și performanțele unei pile electrice de unghii

Dacă plănuiți să modelați unghiile doar acasă, alegeți o alimentare de la rețea. În prezent, acest tip de freză este cel mai des întâlnit. Vă deranjează cablurile sau vreți să puteți modela unghiile oriunde? Alegeți varianta cu acumulatori sau cu baterii. În al doilea caz însă, pregătiți-vă să înlocuiți bateriile în mod regulat, iar numărul de rotații va fi mai mic.

Rotațiile reprezintă un parametru reglabil. Pentru unghiile naturale este suficient numărul cel mai mic, iar la unghiile acrilice, cel mai mare. Numărul maxim de rotații al unei freze este, în medie, de 20 de mii. Vă puteți regla viteza necesară pe o scală de la 3 la 20 de mii.

Polizoare de unghii sau capete de freză pentru unghii Unul dintre cei mai importanți pași înainte de procurarea frezei de unghii este stabilirea parametrilor acesteia. Pe această bază alegeți pila electrică de unghii cu accesorii de frezare – denumite „biți“ sau freze. Aceste freze se inserează apoi pe corp - pe mânerul pilei. La cumpărare, polizorul are un anumit număr de accesorii. Frezele pentru unghii se deosebesc prin formă, material și granulație:

  • Forma: Veți întâlni cele mai diverse forme: conică, cilindrică, chiar și sferică (pentru îndepărtarea cuticulelor moarte), extensie în formă de flacără etc., toate de diverse mărimi, pentru o manichiură și o pedichiură rapide, sigure și eficiente.
  • Granulația: De regulă, granulația fină este ideală pentru unghii naturale, zone sensibile și cuticule, granulația grosieră pentru unghii tari acrilice, îndepărtarea straturilor vechi de lac sau pentru calusuri dure de pe tălpi. Frezele sunt marcate cu o bandă colorată care indică granulația.
  • Material: Cele mai tari, fabricate din diamant sau din safir, sunt ideale pentru unghiile naturale. Alegerea cea mai frecventă și materialul preferat de manichiuriste este carbura. Materialele textile și siliconul lustruiesc frumos unghiile. Printre celelalte opțiuni se numără titanul, ceramica sau hârtia.

Alte avantaje ale frezei pentru manichiură Odată ce știți cum ar trebui să arate cea mai bună freză de unghii, vin la rând și alte criterii. De exemplu, materialul, greutatea și forma ergonomică a frezei. Mai departe, lumina LED care vă permite să vedeți mai bine unghiile. Alte elemente utile ar mai fi și posibilitatea schimbării sensului de rotație a frezei de unghii, carcasa și diversitatea accesoriilor, precum unghiera, periuțele de curățare și separatoarele pentru degete.

Dacă vreți să vă simțiți cu adevărat ca într-un salon și să aveți doar rezultate cu aspect profesional, pila electrică de unghii nu vă poate lipsi din dotare. Alegeți în funcție de cerințele dvs. și vă puteți aștepta la unghii mereu frumoase și îngrijite!

Sfatul de final: Procurați-vă și alte accesorii pentru modelarea unghiilor: lampa pentru unghii de gel sau practicul set pentru unghii.