Seturi de manichiură

Cele mai vândute

Seturi pentru unghii: O manichiură frumoasă și completă, într-un singur pachet

Mândriți-vă cu o manichiură și o pedichiură perfecte. Cu un set de manichiură profesional, le puteți realiza confortabil și acasă! Setul conține tot ceea ce vă trebuie pentru lăcuirea și modelarea unghiilor sau pentru ajustarea cuticulelor. Rămâne doar să alegeți!

Ce tipuri de seturi de manichiură găsiți la noi?

Căutați un set profesional pentru unghii de gel? Accesorii de manichiură? Sau doriți numai o colecție multicoloră de lacuri de unghii? Alegeți un set de manichiură conform acestor criterii!

  • Un set de manichiură conține, de regulă, foarfece și clești pentru tăierea unghiilor, o pilă pentru modelarea formei acestora și o pensetă sau un instrument pentru împingerea și îndepărtarea cuticulelor. La noi găsiți atât seturi de manichiură pentru femei, cât și seturi stilate pentru bărbați, potrivite și pentru a fi oferite cadou.
  • Un set de lacuri de unghii oferă o paletă multicoloră, din care puteți alege oricând cea mai bună culoare pentru ținuta sau dispoziția dvs. de moment. Sau combinați mai multe oje într-o manichiură jucăușă, plină de culoare. Și, dacă doriți să vă bucurați cât mai mult de culoarea unghiilor, apelați la un set de lacuri gel cu persistență îndelungată.
  • Un set complet pentru unghii de gel conține, de regulă, în afară de lacurile de gel, și o lampă cu LED pentru unghii sau o lampă cu UV, o pilă, un produs pentru degresarea unghiilor și alte accesorii necesare pentru modelarea unghiilor de gel. La noi găsiți atât seturi pentru unghii de gel destinate atât începătorilor, cât și profesioniștilor cu experiență.

Sfatul nostru: Setul cadou cu lacuri de unghii va fi apreciat de orice amică, soră, prietenă sau mamă care adoră o manichiură perfectă.

Fie că vă doriți un set de manichiură de lux, un set pentru modelarea unghiilor sau un set cu lacuri de unghii, la noi găsiți cele mai bune seturi, de la popularele branduri NeoNail, Semilac Paris sau Bohemia Crystal. Bucurați-vă de unghii perfecte în fiecare zi!