Fond de ten cu efect luminos

Cele mai vândute

Vârsta este doar un număr, care pe tenul dvs. nu se vede! Fondul de ten cu efect luminos este un ajutor excelent, de nelipsit din geanta de cosmetice a tuturor femeilor, nu doar a celor mature. Datorită pigmenților care reflectă lumina, înviorează tenul tern, obosit și palid.

Fondul de ten cu efect luminos îndeplinește aceeași funcție ca un iluminator - înviorează și întinerește tenul și îi conferă un aspect sănătos. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, se aplică ușor și are numeroase avantaje:

  • Uniformizează și iluminează nuanța tenului.
  • Tenul arată proaspăt și întinerit.
  • Acoperă imperfecțiunile, cum ar fi ridurile sau pigmentarea.
  • Netezește optic liniile fine.

În plus, unele tipuri de fond de ten luminos protejează tenul împotriva radiațiilor UV și sunt rezistente la apă – cu greu găsiți un produs mai bun de luat în vacanță.

Cum aplicăm un fond de ten iluminator?

Fondul de ten cu efect de iluminare are, de obicei, o consistență lichidă sau cremoasă, care are avantajul unei aplicări versatile. Puteți folosi pensula sau chiar și degetele. Dar efectul cel mai natural, mai proaspăt și mai catifelat se obține doar cu buretele de machiaj.

Redați tenului strălucirea tinerească și ștergeți-i câțiva ani, chiar și fără fond de ten. Este suficient ca, din când în când, să vă faceți puțin timp pentru dvs. și să folosiți o cremă iluminatoare sau un ser!