Max Factor Miracle Touchmake up pentru toate tipurile de ten

1×
Max Factor Miracle Touch make up pentru toate tipurile de ten
Max Factor Miracle Touch make up pentru toate tipurile de ten
Livrare gratuită
Economisiți
59RON

Economisiți 15%
culoare 75 Golden 11,5 g
50RON

Cod: MXF0103 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 09.04.2020

Descrierea produsului Max Factor Miracle Touch
Caracteristici

Pentru un ten luminos și perfect neted, fără imperfecțiuni vizibile! Imediat după aplicare, fondul de ten Max Factor Miracle Touch se topește, textura sa devenind fluid catifelată și ușor de întins și uniformizând perfect nuanța tenului.

În plus, lasă tenul luminos și protejat împotriva deshidratării, datorită conținutului de acid hialuronic. Acest fond de ten are acoperire mare, așa că permite acoperirea tuturor imperfecțiunilor.

Caracteristici:

  • ușor de aplicat datorită texturii fondante
  • oferă acoperire mare și uniformizează perfect nuanța tenului
  • nivelează suprafața neregulată a tenului
  • lasă tenul neted și luminos
  • hidratează tenul continuu pe parcursul zilei și nu astupă porii
  • capacul este prevăzut cu burete aplicator

Ingrediente:

  • acid hialuronic - hidratează tenul continuu, pe parcursul întregii zile

Mod de aplicare:
Fondul de ten Max Factor Miracle Touch se aplică uniform pe toată fața, folosind buretele inclus în pachet. Pentru acoperirea mai bună a imperfecțiunilor, aplicați fondul de ten cu pensula pentru corector sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Consistență
compact
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
fără SPF

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Miracle Touch

tracking pixel