Philips VisaPure Essential SC5278/13

perie pentru curatarea profunda a tenului + 2 capete de schimb

Philips VisaPure Essential SC5278/13 perie pentru curatarea profunda a tenului + 2 capete de schimb
Philips VisaPure Essential SC5278/13 perie pentru curatarea profunda a tenului + 2 capete de schimb
SC5278/13

Cod: PHI01553 | Acest produs este momentan indisponibil
Philips VisaPure Essential SC5278/13
SC5278/13

Descrierea produsului Philips VisaPure Essential SC5278/13

Peria pentru curățarea tenului Philips VisaPure Essential SC5278/13 îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii și curăță eficient pielea, eliminând imperfecțiunile și reducând producția de sebum.

Caracteristici:

 • debarasează pielea de impurități, de sebum și de celulele moarte
 • oferă două setări de intensitate, curățare blândă și profundă
 • aparatul este rezistent la apă, putând fi utilizat și la duș
 • o încărcare completă rezistă 15 zile, dacă este utilizat de 2× pe zi

Specificații tehnice:

 • 17.000 de fire fine de nailon asigură o curățare eficientă
 • 2 setări de viteză - curățare delicată sau în profunzime
 • 3 intervale de timp de câte 20 de secunde, pentru zonele feței
 • temporizator inteligent, după 1 minut de funcționare
 • încărcare completă în 6 ore; adaptor de 100-240 V
 • husă de călătorie, încărcător și suport de încărcare și de depozitare
 • 2 capete Anti Blemish

Mod de utilizare:
Se udă capul periei și se aplică produsul de curățare pe perie sau direct pe față. Se poziționează peria pe față și se pornește aparatul. Se glisează delicat pe zona aleasă, iar la expirarea intervalului de 20 de secunde alocat zonei respective, se mută peria pe zona următoare. După 1 minut, curățarea este completă și aparatul se închide singur.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.