Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 periuță de dinți electrică cu dezinfectant UV

Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 periuță de dinți electrică cu dezinfectant UV
Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 periuță de dinți electrică cu dezinfectant UV
Livrare gratuită
HX6877/68
704RON

704,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02388 | 3 de buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68
Caracteristici

Arătați lumii întregi un zâmbet mai alb! Periuța de dinți sonică electrică Philips Sonicare ProtectiveClean White, cu sterilizator UV, albește dinții în numai o săptămână. În plus îmbunătățește sănătatea gingiilor și previne formarea plăcii dentare. Transformați cu ușurință vizitele neplăcute la stomatolog în examinări preventive nedureroase.

Periuța sonică Philips Sonicare ProtectiveClean White, spre deosebire de cea manuală, este echipată cu tehnologii inteligente, care simplifică la maxim îngrijirea dentară. Selectează automat regimul optim pentru dvs., avertizează asupra presiunii excesive și monitorizează intervalul de curățare, de 2 minute. Lăsați toată munca în seama periuței de dinți, zâmbiți radios și bucurați-vă de privirile admirative.

Caracteristici:

 • are grijă de întreaga cavitate bucală
 • curăță dinții, gingiile și spațiile interdentare
 • albește dinții, după prima săptămână
 • îndepărtează petele superficiale
 • previne formarea plăcii dentare
 • îmbunătățește sănătatea gingiilor
 • potrivită pentru dinți și gingii sensibile și pentru dinți cu aparate ortodontice sau cu lucrări dentare

Specificații tehnice:

 • tehnologie sonică – dirijează lichidul printre dinți și de-a lungul gingiilor
 • 3 regimuri – Clean (curățare obișnuită), White (înlăturarea petelor), Gum Care (masajul gingiilor)
 • 3 intensități – de la joasă la ridicată
 • regim BrushSync – selectează automat regimul și intensitatea optime și monitorizează necesitatea înlocuirii capului de periere
 • cronometru QuadPacer – monitorizează durata de curățare a fiecărui sector
 • cronometru Smartimer – monitorizează durata recomandată a periajului, de 2 minute
 • senzor de presiune – vă avertizează asupra presiunii excesive
 • 2 săptămâni de utilizare, la o încărcare completă

Accesorii:

 • 1 corp de perie ProtectiveClean
 • 1 capăt de perie W2 Optimal White
 • carcasă de transport premium – permite transportul periuței în condiții igienice
 • bază de încărcat compactă
 • 1 sterilizator UV – datorită radiațiilor ultraviolete, distruge ciupercile, bacteriile și drojdiile

Mod de utilizare:
Procedați conform instrucțiunilor incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68