Philips OneBlade QP2530/30 de tuns barba rezerva lama 1 pc

Philips OneBlade QP2530/30 de tuns barba rezerva lama 1 pc
Philips OneBlade QP2530/30 de tuns barba rezerva lama 1 pc
Livrare gratuită
Economisiți
289RON

Economisiți 10%
QP2530/30
260RON

260,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01881 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips OneBlade QP2530/30
Caracteristici

Uitați de procedurile complicate, care necesită un arsenal întreg de aparate. Acum puteți avea barba mult visată - ușor, rapid și cu un singur aparat. Aparatul hibrid, de bărbierit și tuns barba Philips OneBlade Pro QP2530/30 introduce un stil nou de a tunde, de a contura și de a bărbieri părul de orice lungime.

Caracteristici:

 • bărbierește,, conturează și tunde
 • datorită tehnologiei OneBlade, poate fi folosit pentru orice lungime a părului
 • copiază liniile feței și bărbierește orice zonă
 • sistemul de protecție dublă bărbierește comod, fără a irita pielea
 • etanș - pentru bărbierit umed ș uscat, cu spumă sau fără

Specificații tehnice:

 • lamă cu 2 tăișuri, pentru contururi precise, deplasând lama în ambele sensuri
 • lame cu mișcare rapidă: 200x /1 sec
 • 4 piepteni de tundere, pentru aspect nebărbierit (1, 2, 3 sau 5 mm)
 • baterie Li-ion care oferă 60 de minute de funcționare la 1 încărcare
 • indicator pentru stările încărcat complet, descărcat și în curs de încărcare
 • lamele trebuie schimbate 1 dată la 4 luni, pentru performanțe optime
 • 1 lamă de rezervă inclusă în pachet

Mod de utilizare:
Selectați extensia dorită și plasați atent pe piele lama aparatului pornit. Deplasați aparatul încet, cu tușe lungi, în sus sau împotriva direcției de creștere a părului, creând stilul dorit. După fiecare folosire, aparatul se oprește și se curăță.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips OneBlade QP2530/30