Treci la conținutul principal

Personaje de poveste și supereroi

Cum miros adevărații supereroii

Un lucru este clar.  Supereroii nu sunt niște puturoși! Dimineața se parfumează cu apă de toaletă special concepută pentru pielea sensibilă a copiilor, astfel încât niciun miros nu le va strica marea aventură.

Alegeți primul parfum pentru micul dvs. erou sau mica eroină. Vor fi cu siguranță încântați să miroasă ca personajele lor preferate din desenele animate!

Păr frumos și piele ca de prințese

Prințesele au întotdeauna grijă să arate bine îngrijite în orice moment. Ca Elsa sau Rapunzel, care își îngrijesc în mod regulat părul în fiecare zi. Îl spală cu șampoane speciale de poveste, iar pielea cu și geluri de duș delicate. Părul lor este apoi strălucitor, perfect pieptănat, iar pielea lor este moale la atingere.

Creați momente de bucurie pentru mica dvs. prințesă și oferiți părului și pielii sale o îngrijire de poveste!

Echipament de poveste pentru fiecare

Știați că atunci când prințesele și cavalerii merg la școală în aer liber, în tabără sau în vacanță, iau întotdeauna cu sine un set de produse pentru a nu uita nimic?

Oferiți copilului dvs. un set cadou plin de produse cosmetice de poveste cu care se va distra de minune!

Stilul unic de supererou

Toate mămicile știu foarte bine că accesoriile de poveste sunt foarte importante pentru micii supereroi. Cine nu și-ar dori o pereche de ochelari de soare grozavi Paw Patrol sau o pălărie Mickey Mouse?

Alegeți unul dintre accesoriile elegante pentru micuțul dvs. și lăsați-l să se transforme pentru un timp într-un adevărat supererou!