EP LineUltimate Spiderman Eau de Toilette

3×
EP Line Ultimate Spiderman Eau de Toilette
EP Line Ultimate Spiderman Eau de Toilette
Livrare gratuită
30 ml
28RON

În stoc | 93,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: EPL2061
1
Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Un parfum pentru copii, cu un strop de aventură, care stimulează infinita fantezie a acestora. Apa de toaletă EP Line Ultimate Spiderman este ideală pentru micul aventurier, care pornește pe urmele eroului său.

  • inspirat de un personaj preferat din poveștile pentru copii
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.