Paul Emilien

Paul Emilien - traditie frantuzeasca in arta parfumurilor.

Paul Emilien este un brand tanar frantuzesc de parfumuri de nisa, cat si lumanari parfumate.

 

Filozofia din spatele brandului este de a oferi produse de inalta calitate, fabricate in Franta din cele mai bune materii prime, cum ar fi aur sau argint, precum si accesul la parfumuri nascute in capitala parfumurilor (Grasse) si realizate in intregime urmand traditia frantuzeasca.

Brandul Paul Emilien a fost fondat in 2014 de catre parfumierul cu acelasi nume. Nascut in 1966 in Franta, acesta s-a dedicat inca de la o varsta frageda artelor, urmand ca mai tarziu sa-si inceapa propria marca de parfum. Calatoriile facute in jurul lumii au avut un impact major asupra procesului creativ. Paul Emilien si-a imaginat parfumurile la fel cum un muzician isi imagineaza acordurile dintre note.

Toate creatiile Paul Emilien sunt caracterizate de cea mai inalta calitate si respectul pentru valorile traditionale, deschizand usa catre o lume a luxului si armoniei. Paul Emilien a pus un enorm accent pe folosirea de ingrediente de calitate, cat si pe excelenta absoluta in ambalare. Unicitatea produselor Paul Emilien se bazeaza pe productia manuala de sticla, ceramica si cutii frumoase, cu un design original de valoare artistica.

Fiecare moment din viata lui Pavel Emilien este o sursa de inspiratie, incorporata in creatiile sale parfumate. Lasa-te fermecat de armonia de arome, realizate in pura traditie ,,haute parfumerie".

Paul Emilien - mirosul elegantei si rafinamentului adevarat creat intr-o parfumerie traditional frantuzeasca.

întregul text ascundeți textul

Ne pare rău că nu ați găsit ceea ce căutați. Cu toate acestea, credem cu tărie că veți alege un alt produs din oferta noastră largă, care să fie pe placul dvs.