Parfums De Marly Delina Royal Essence Eau de Parfum pentru femei

8×
Parfums De Marly Delina Royal Essence Eau de Parfum pentru femei
Parfums De Marly Delina Royal Essence Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
957RON

1.276,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PDM0227 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 17.04.2021

Descriere Parfums De Marly Delina Royal Essence
Compoziție

Vă place luxul? Oferiți-vă un parfum cu adevărat luxos. Apa de parfum pentru femei Parfums de Marly Delina Royal Essence, o simfonie de note de trandafiri turcești, cu lici exotice și alte ingrediente prețioase, are o persistență uimitoare. Dacă vă parfumați dimineața, puteți fi sigură că veți mirosi superb cel puțin până seara.

  • un parfum floral
  • pentru femeia care își urmărește scopurile
  • potrivit pentru tot anul

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri de lici exotice, de bergamotă suculentă și de rubarbă, asezonate cu nucșoară. Continuă cu acorduri de mosc senzual, cu vanilie, bujori și petale de trandafiri. Baza include cedru cald, tămâie, vetiver de Haiti și cashmeran.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 2017. Autorul compoziției este parfumierul Quentin Bisch. Caracterul luxos al parfumului este subliniat și de flacon, care decorează elegant baia sau măsuța de toaletă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
nucsoara, litchi chinensis, bergamota, rubarba
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor, petalia, vanilie, mosc, trandafir turcesc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver haitian, cedru, tămâia, kasmeran
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Delina Royal Essence8