Parfumuri de iris

Recomandat

Fragila floare de iris simbolizează credința, speranța și prietenia. Personalitatea sa delicată, pudrată și misterioasă deschide sufletul și se potrivește perfect cu meditația. Floarea și-a primit numele de la Iris, zeița greacă a curcubeului, ale cărei culori se reflectă în cele ale florilor de iris. În multe țări, irisul este în mod inerent asociat cu întâmpinarea primăverii. Este unul dintre cele mai scumpe și mai importante ingrediente din parfumeria de lux.

Caracterul aromei de iris:

Pudrată, cu nuanțe pământii și verzi-lemnoase. Este asemănătoare parfumului de violete.

Cum se obține aroma de iris:

Parfumul nu se obține din frumoasele flori de iris, ci din rizomii care se ascund în pământ. Rădăcinile sunt mai întâi uscate timp de câțiva ani și, de îndată ce mirosul lor se estompează, sunt distilate în abur, rezultatul fiind parfumatul unt de iris. Nota de iris poate fi acum imitată sintetic. Cu toate acestea, în parfumurile de lux se utilizează numai extracte naturale.

Catifelata notă de iris se îmbină perfect cu tonurile florale, vegetale și lemnoase, evidențiindu-le aroma. Găsește-ți și tu parfumul tău preferat, cu aromă de iris!

întregul text ascundeți textul