Guerlain Shalimar

eau de parfum pentru femei 90 ml

34×
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Guerlain Shalimar eau de parfum pentru femei 90 ml
Livrare gratuită
90 ml
235RON

Cod: GUR0662 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 13.12.2018
ridicare personală
joi, 13.12.2018
Guerlain Shalimar
90 ml | 235RON

Descriere parfum Guerlain Shalimar

Shalimar, de la Guerlain, este unul dintre cele mai de succes parfumuri din istorie, cu o magie neschimbată de la crearea sa în 1925, de către însuși Jacques Guerlain. Parfumul este inspirat de grădinile Shalimar de la palatul Taj Mahal și de o frumoasă poveste de dragoste.

Aura floral-orientală a parfumului Shalimar farmecă orice femeie care își dorește un parfum atemporal, care o face să se simtă ca cea mai minunată versiune a ei înșiși.

Parfumul debutează cu note citrice, de lămâie și de bergamotă, inima este de iasomie, de trandafir de mai și de opoponax, iar finalul glorios și persistent este compus din fasole tonka, vanilie, iris, balsam de Peru și ambergris.

Parfumul Shalimar, de la Guerlain, a fost creat pentru femeile sigure pe ele și cu idei absolut precise despre obiectivele lor în viață. Există multe parfumuri pe lume, dar, dacă te îndrăgostești de Shalimar, nu vei mai dori un altul.

Compoziție

Note baza
commiphora opoponax, lemn de santal, mosc, piele, tamaie, vanilie
Note inima
iasomie, patchouli, stanjenel, trandafir, vetiver
Note varf
bergamota, cedru, citrice, lamaie, mandarina
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Guerlain

Parfumurile Guerlain | Cosmeticele Guerlain - legendă în lumea cosmeticelor şi a parfumurilor. Guerlain, brand legendar de parfumuri franţuzeşti, de produse pentru îngrijirea pielii şi de cosmetice decorative, face parte dintre producătorii cei mai renumiţi, iar, datorită tradiţiei sale de peste 180 de ani, se numără printre cei mai vechi.

A fost fondat în 1828 de către Pierre-François-Pascal Guerlain, care a început să-şi vândă propriile parfumuri, ape de toaletă şi produse cosmetice în primul său magazin din Paris. La mijlocul secolului al XIX-lea, Guerlain era cel mai căutat parfumier din Paris, datorită conceptului său de personalizare a parfumurilor - a creat, de exemplu, Eau Impériale pentru Ducesa Eugenie, soţia lui Napoleon al III-lea. De-a lungul timpului, a câştigat clienţi la cele mai multe curţi regale europene. Dintre aceştia nu au lipsit regina Victoria a Marii Britanii, regina Isabela a Spaniei sau împărăteasa austriacă Sissi.

Din anul 1860, când Pierre-Francois-Pascal Guerlain a creat primul său parfum Eau de Cologne Impériale, au apărut sub marca Guerlain peste 200 de parfumuri pentru bărbaţi şi femei. Printre creatori, în afară de fondatorul brand-ului, s-au aflat şi descendenţii lui Jacques Guerlain, Jean- Paul Guerlain sau Aimé Guerlain.

Guerlain a folosit întotdeauna materiale rare şi de lux, ca, de exemplu, vanilia franceză sau ylang-ylang-ul din propriile sale plantaţii din Insulele Comore. A fost un inovator şi în utilizarea materialelor sintetice. Parfumul Jicky a fost în 1889 primul în care Aimé Guerlain a adăugat cumarină.

De asemenea, produsele cosmetice decorative şi produsele de îngrijire a pielii Guerlain au fost întotdeauna inovatoare, fiind fabricate cu cele mai moderne tehnici şi folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Brand-ul se mândreşte cu numeroase premiere, cum ar fi primul machiaj solid, realizat în 1840 sau primul ser creat după o expertiză veche de un secol, în 1950. În acel moment era vorba de o metodă cu totul nouă, de aplicare a produselor de îngrijire a pielii.

Guerlain a fost până în 1994 o afacere de familie, condusă de mai multe generaţii de descendenţi ai lui Pierre-François-Pascal. Ulterior, a fost achiziţionat de grupul Louis Vuitton Moet Hennessy, dar faima sa a rezistat. De la parfumuri, la produse pentru îngrijirea corpului şi a pielii, până la produse cosmetice decorative, fiecare dintre produsele Guerlain, existente într-o gamă extrem de largă, rămâne o garanţie a calităţii superioare.

Nu e deci de mirare că Guerlain se asociază, chiar şi astăzi, cu nume sonore din viaţa publică. În timpurile moderne, reprezentanţilor curţilor regale iubitori de Guerlain li se adaugă celebrităţi, cum ar fi Rihanna, Courtney Love, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Karolina Kurkova, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Natalia Vodianova sau – cu ceva timp în urmă - Marilyn Monroe.

„Creaţi produse bune şi nu faceţi nicicând compromisuri privind calitatea. Cât despre celelalte, găsiţi idei simple şi puneţi-le în aplicare conştiincios.“ (Pierre-François-Pascal Guerlain)

 

Rating Guerlain Shalimar

Adaugă o nouă recenzie

4.0
34 Evaluare
21
3
1
5
4
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală