GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Parfum pentru femei

19×
GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
348RON

464,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR1252 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN L'Heure Bleue
Compoziție

Soarele a apus, dar noaptea încă nu s-a așternut – o atmosferă magică, în care pare că timpul s-a oprit și că ne aflăm într-o armonie cu pământul și lumina. Această atmosferă a fost sursa de inspirație pentru Jacques Guerlain în a crea parfumul care ascunde tocmai esența acestui moment uluitor. Așadar, așa începe povestea apei de parfum pentru femei Guerlain L’Heure Bleue.

Parfumul floral delicat, cu tonurile sale orientale și nuanțele de pudră, va trezi în dvs. senzația unui moment unic, ca atunci când soarele dispare în spatele orizontului și cerul capătă o nuanță de catifea.

  • un parfum floral pentru femei
  • creat în anul 1912 de Jacques Guerlain
  • inspirat de momentul dintre apusul soarelui și apariția unui cer plin cu stele

Compoziția parfumului
Notele de debut ale parfumului aparțin anasonului aromatic și tonurilor citrice proaspete ale bergamotei. Apoi se eliberează notele captivante de garoafă și de neroli, conferindu-i parfumului o senzualitate de neuitat. Baza parfumului, care persistă cel mai mult timp pe piele, se datorează tonurilor orientale și pudrate ale irisului, împreună cu violeta gingașă, vanilia gurmandă, benzoinul și exoticele boabe de tonka.

Povestea parfumului
Povestea parfumului Guerlain L’Heure Bleue începe în anul 1912, când a fost creat de Jacques Guerlain. Acesta a întrupat în compoziția sa magia și efemeritatea momentului romantic dintre apus și venirea nopții. Designul Art Nouveau al flaconului a fost realizat de Georges Chevalier.

Compoziție

Compozitie
iris, violeta, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN L'Heure Bleue19