Parfum cu aromă de lemn de santal

Parfum cu aromă de lemn de santal
Filtru
Interval de prețuri

la

Intensitate
Oportunitate
Pentru cine?
Grupe de parfumuri
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   11
  •   7
  •   3
  •   1

Învăluiți-vă în acorduri de lemn de santal și încălziți-vă zilele reci cu o aromă dulce-lemnoasă

Aroma de lemn de santal are proprietăți relaxante, reduce stresul și are efecte afrodisiace foarte puternice. Lemnul de santal este un simbol al vitalității, iar parfumul său este pur și inconfundabil, fiind o esență foarte valoroasă în parfumerie și în aromaterapie. Esența caldă a lemnului de santal este o bază ideală pentru parfumurile de toamnă și de iarnă.

Caracterul aromei lemnului de santal:

O aromă lemnoasă dulce, bogată, dar delicată, care conferă căldură compozițiilor parfumate. Iese cel mai mult în evidență atunci când este combinat cu ingrediente orientale.

Cum se obține aroma lemnului de santal:

Uleiul din lemn de santal este obținut prin distilarea cu abur a copacilor din specia Santalum Album, ajunși la maturitate. Arborii ating cea mai mare concentrație a esenței aromatice între vârstele de 60-80 de ani, ceea ce face ca uleiul de santal să fie astăzi deosebit de prețios și de scump.

Lemnul de santal cu aromă narcotică, liniștitoare. Un parfum de santal combinat cu tonuri florale este partenerul perfect pentru vremea mai rece. Căutați-vă parfumul vostru ideal cu aroma lemnului de santal!