Lalique Soleil Eau de Parfum pentru femei

1×
Lalique Soleil Eau de Parfum pentru femei
Lalique Soleil Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
586RON

586RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL02302 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 01.03.2021

Descriere parfum Lalique Soleil
Compoziție

Fiecare zi poate fi însorită, chiar și atunci când afară este înnorat. Forța razelor aurii ale soarelui radiază din flaconul apei de parfum pentru femei Lalique Soleil. Pur feminin, dulce ca spuma unui caffè latte și irezistibil ca bronzul ciocolatiu de la plajă, vă face să zâmbiți în orice moment.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femeile care iubesc soarele
  • perfect pentru zi

Compoziția parfumului
Debutează ca o mângâiere, cu un trio dulce-amărui de cardamon, de mandarine și de migdale amare. Acestea sunt urmate de notele proaspete și vesele de iasomie, de granita de pere și caffè latte. Acordurile de lemn de santal, de praline roz și de mosc creează un final curat și rafinat al acestui parfum însorit.

Povestea parfumului
În afară de parfum, Lalique Soleil încântă și prin flaconul deosebit de original, decorat cu un elegant lănțișor auriu. Designul flaconului amintește de stilul art deco, tipic pentru anii 20 ai secolului trecut.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, migdale amare, cardamom
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, granita din pere, latte
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, praline, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Am scris despre Lalique Soleil
Articole

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Soleil1