Paco Rabanne Ultraviolet Man Eau de Toilette pentru bărbați

38×
Paco Rabanne Ultraviolet Man Eau de Toilette pentru bărbați
Paco Rabanne Ultraviolet Man Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
301RON

Cod: PAR0052 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Paco Rabanne Ultraviolet Man
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Paco Rabanne Ultraviolet Man a apărut între lumină și umbră. Cufundați-vă simțurile în tonurile pământii, de piper, mentă și paciuli, și descoperiți aroma minunată a unui parfum bărbătesc adevărat. 

  • un parfum aromatic lemnos
  • pentru bărbatul modern, doritor de emoții dramatice
  • potrivit pentru fiecare zi, dar și pentru momente speciale

Compoziția parfumului
Primele note care vă atrag la Paco Rabanne Ultraviolet Man sunt cele ale combinației ierboase de mentă proaspătă cu coriandru. La scurt timp, li se adaugă piperul negru picant și ambra intensă, iar experiența olfactivă este desăvârșită de un duo de mușchi de stejar și paciuli pământiu.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
menta, coriandru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
ambra, piper negru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Ultraviolet Man38