Paco Rabanne Olympéa lapte de corp pentru femei

6×
Paco Rabanne Olympéa lapte de corp pentru femei
Paco Rabanne Olympéa lapte de corp pentru femei
200 ml
108RON

54,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR4020 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Paco Rabanne Olympéa
Compoziție

Pasul indispensabil în îngrijirea pielii, este loțiunea de corp Paco Rabanne Olympea! Completează perfect parfumul din aceeași colecție. Laptele hrănește eficient, hidratează în profunzime și parfumează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea.

Caracteristici

  • hrănește eficent
  • hidratează în profunzime
  • parfum de lungă durată
  • catifelează pielea

Aplicare
Aplicați pe întregul corp și masați până se absoarbe în piele.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Olympéa6