Paco Rabanne Olympéa Aqua Eau de Parfum pentru femei

Paco Rabanne Olympéa Aqua Eau de Parfum pentru femei
Paco Rabanne Olympéa Aqua Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
321RON

Cod: PAR08349 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Paco Rabanne Olympéa Aqua
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Paco Rabanne Olympéa Aqua conține o combinație periculos de atrăgătoare, de flori de lămâi cu iasomie. Învăluiți-vă simțurile în îmbătătoarea aromă florală și, ca prin farmec, vă transformați în zeița apelor.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeile care vor să se simtă divin
  • poate fi folosit în fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul Paco Rabanne Olympéa Aqua debutează cu un duo inedit, de flori de lămâi și de clementină proaspătă. La scurt timp, pe primul plan trec tonurile exotice de iasomie, cele mai persistente note fiind cele de vanilie, de ambergris, de lemn de cașmir și de sare.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
citrofortunella mitis, flori de lamai
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonuri solare, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra, casmir, sare, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, acvatice

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Olympéa Aqua