Paco Rabanne1 Million Parfum set cadou I. pentru bărbați

Paco Rabanne 1 Million Parfum set cadou I. pentru bărbați
Paco Rabanne 1 Million Parfum set cadou I. pentru bărbați
Nou
Livrare gratuită
432RON

432,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PAR12738 | În stoc

parfém parfum 100 ml + deodorant deodorant 150 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Paco Rabanne 1 Million Parfum
Compoziție

Un parfum de lux este întotdeauna alegerea ideală, atunci când doriți să faceți cu adevărat plăcere cuiva. Setul de parfum bărbătesc Paco Rabanne 1 Million Parfumfrumos ambalat aduce destinatarului o bucurie și mai mare. Puteți fi sigur că fermecătorul set perfect asortat va avea mare succes.

Caracteristici:

  • design de lux
  • parfum de lux pentru pretențioși
  • flacon stilizat

Setul conține:

  • parfém parfum 100 ml
  • deodorant deodorant 150 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne 1 Million Parfum