Oral BSuper Floss ata dentara pentru implanturi dentare

8×
Oral B Super Floss ata dentara pentru implanturi dentare
Oral B Super Floss ata dentara pentru implanturi dentare
19RON
0,38RON / 1 buc, incl. TVA
50 buc
Cod: ORB1503 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 27.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 26.10.2021

Descriere Oral B Super Floss

Oral-B Super Floss este produsul ideal pentru curățarea aparatelor dentare și a golurilor dintre dinți! Ața dentară permite curățarea minuțioasă a zonelor greu accesibile din cavitatea bucală. Cele trei componente unice, un filet dentar cu capăt rigid, ață spongioasă și ața obișnuită, toate lucrează împreună pentru beneficii maxime. Utilizarea sa este foarte ușoară, iar ața nu se rupe la trecerea printre dinți.

Caracteristici

  • pătrunde în locuri greu accesibile
  • curăță golurile dintre dinți
  • îndepărtează placa dentară
  • fibre pre-tăiate, cu capăt rigid
  • îndepărtează resturile de mâncare rapid și ușor
  • alunecă ușor printre dinți, fără a se rupe
  • potrivită pentru dinți cu aparate ortodontice și coroane dentare
  • cu gust de mentă, pentru o respirație proaspătă

Aplicare
Se folosește la curățarea spațiilor interdentare, după periajul normal al dinților sau după masă, pentru a îndepărta resturile rămase între dinți. Introduceți cu atenție firul în spațiul dintre cei 2 dinți și curățați mișcând firul înainte și înapoi.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Super Floss7