Oral BJunior 6+ Pasta de dinti pentru copii. cu flor

Oral B Junior 6+ Pasta de dinti pentru copii. cu flor
Oral B Junior 6+ Pasta de dinti pentru copii. cu flor
Mild Mint 75 ml
16RON

În stoc | 21,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ORB03421
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Pasta de dinți Oral B Junior 6+ curăță perfect dinții copiilor și-i menține albi și sănătoși.

Caracteristici:

  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • întărește smalțul dentar
  • împiedică apariția cariilor dentare
  • protejează gingiile
  • are un gust plăcut

Cum se utilizează:
Pasta se aplică pe periuța de dinți și se curăță dinții cu mișcări circulare delicate. Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. După utilizarea pastei, se clătește bine gura.

Notă importantă

Copiii de șase ani sau mai mici: A se utiliza sub supravegherea unui adult o cantitate de mărimea unui bob de mazăre pentru a reduce riscul de ingerare. În cazul consumului de fluor din alte surse, vă rugăm să consultați medicul dentist sau medicul de familie.
Întregul text

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.